Илиян Памуков: Влязохме малко пренавити, точно защото ни беше първи мач

Илиян Памуков: Влязохме малко пренавити, точно защото ни беше първи мач

"Доволен съм от представянето на всички момчета, особено като имаме предвид, че ни е първи мач. Мисля, че това е бъдещето на Дунав и тези деца ще растат с мачовете. Искам специално да благодаря на феновете ни. Имаше около 800 души и сме им благодарни. Те са нашият 12-и играч без преувеличение. Надявам се, че нашата публика ще продължи да ни подкрепя, както и вчера", коментира старши треньорът на Дунав (Русе) Илиян Памуков пред "БТА".

Дунавци изпаднаха в тежко финансово състояние, което наложи отказ от професионален лиценз и слизане в Трета лига. Там русенци играят само с отбора си до 19 години, но вчера стартираха с убедителна победа 4:1 над Спортист (Генерал Тошево).

"Влязохме в мача малко пренавити, точно защото ни беше първи мач. То си личеше и в мача. Но постепенно овладяхме инициативата. Освен тези красиви четири гола, можехме да вкараме още, ударихме греди. Да, финансово сме притеснени и това не се е променило, но продължаваме да работим и в тази посока, за да има по-творческа атмосфера, добави младият специалист.

Ден преди мача Симеон Иванов е обърнал глезен на тренировката и няма да може да бъде на разположение. Най-вероятно става дума за разтегнати връзки на глезена и необходимия период за възстановяване преди да се върне в общата група.
СНИМКА: Вестник "Утро"

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти