Жеков: Петрович и Крушчич само пречеха, Джарета да се маха, Стойчо Стоилов е този, който разбира

Жеков: Петрович и Крушчич само пречеха, Джарета да се маха, Стойчо Стоилов е този, който разбира

Легендата на ЦСКА Петър Жеков разкритикува работата на бившите треньори на ЦСкА-София Люпко Петрович и Милош Крушчич, както и тази на италианския спортно-технически директор Кристиано Джарета. Според Жеков, футболистите в тима се гледат и водят от Стойчо Стоилов, който разбирал от тази материя.

"ЦСКА изглежда много добре и като селекция, и като игра и стиковка. Нивото бе вдигнато. Люпко Петрович и Милош Крушчич само пречеха. Никаква работа не свършиха. С връщането на Стамен Белчев промяната е налице.

Радващо е, че спортно-техническото ръководство си свърши добре работата и селекцията бе направена навреме. Успяха рано да вземат новите попълнения. Тепърва ще видим как ще се развият.

ЦСКА трябва да започне сезона с победа и след това да набира все по-голяма скорост. Нашите фенове ще си напълнят всички позволени места на стадиона, след като публиката бе разрешена.

От другия отбор няма да смеят и да се обадят.

Кой е този Джарета?! Да се маха и да не се връща изобщо тук. Кой играч докара? Един Белтраме и толкова. На нас ни трябват класни футболисти, а не свободни агенти, които са изгонени отнякъде, че не става нищо от тях.

Стойчо Стоилов е този, който ходи, избира и докарва играчите. Той е този, който разбира. Джарета през цялото време седеше с един тефтер... Не го знам каква работа е свършил", заяви легендарният голмайстор пред "Тема спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти