От "Армията" се заядоха с ЦСКА 1948 заради цените на билетите

От "Армията" се заядоха с ЦСКА 1948 заради цените на билетите

Ръководството на ЦСКА-София обяви цените на билетите за мача, с който ще се открие новото футболно първенство срещу ЦСКА 1948. Те ще бъдат пуснати в продажба тази вечер след 19:00 часа в мрежата на Eventim, а утре след 10:30 часа и на стадион "Българска армия".

Ето и съобщението на "червените" (без редакторска намеса):

"Цените на билетите са както следва:

Сектор "В" - 40 лева.

Сектор "Г" - 30 лева.

Червените фенове ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", а тези на домакините (доколкото ги има) - в сектор "А". Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши умишлено да постави нереално високи цени на билетите за дебютния си двубой в Първа лига. Интересно е дали и за следващите мачове на наскоро създадения отбор ценните хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкова ценни или "многобройните" им привърженици ще могат да се насладят техните изяви на значително по-нормални цени от сегашните?!? В петък (7 август) точно в 19:00 часа в сектор "Г" ще бъдат отворени входове 19 и 20, а в сектор "В" - 13 и 14.

ВАЖНО: Поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само по 1000 привърженици в сектор."

Още от БГ Футбол

Виж всички