Сектор "Г": Всеки един ще влезе да подкрепи отбора срещу еничарския корпус

Сектор "Г": Всеки един ще влезе да подкрепи отбора срещу еничарския корпус

На страницата "Трибуна Сектор Г" във "Фейсбук" се появи публикация, след като станаха ясни цените на билетите за двубоя между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София в петък. Публикуваме изявлението на феновете без редакторска намеса:

"Армейци,

Днес стана ясно, че от утре в свободна продажба за нас се отпускат секторите "Г" и "В". Любезните и измислени домакини на петъчния мач са преценили, че цената за Северната трибуна ще бъде 30 лв., а за централната - 40 лв. Очевидно страхът на крадците на имена, емблеми и история е огромен. Този страх резонира в поредната гавра с футбола и неговите истински фенове.

Четири години тези хора работиха срещу нас, опитаха се да си присвоят емблемата ни, опитаха се да ни направят сечено и за стадион "Българска армия" - нашия дом. За това ще ви кажем следното:

В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа и ако някой си мисли, че ще секне устрема ни по този начин, жестоко се е объркал.

Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще подкрепи любимия отбор срещу еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А ако все пак някои останат извън стадиона, в момента в центъра на София се провеждат редица мероприятия, в които биха могли да се включат съвсем спокойно...

ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ!"

Още от БГ Футбол

Виж всички