Матей Казийски: Фантастично е, че сезонът ще започне на “Арена ди Верона” (видео)

Матей Казийски: Фантастично е, че сезонът ще започне на “Арена ди Верона” (видео)

Няколко часа, след като бе обявено, че волейболният сезон в Италия ще стартира на легендарната “Арена ди Верона” с турнира за Суперкупата на Италия Маурицио Колантони интервюира Матей Казийски на живо на RAI 2 точно пред римския амфитеатър.

"Да тръгна отново от “Арена ди Верона”? Много съм щастлив от това събитие. Жалко е, че Верона не може да бъде главният герой, но вярвам, че възобновяването на сезона с такова събитие ще бъде фантастично за цялото волейболно движение. И не само от от маркетингова гледна точка, защото това ще бъде историческо събитие за Италия и света, като се има предвид ситуацията, която преживяваме. Суперкупата на Италия ще се играе на открито и затова се надяваме, че ще има възможност да има и повече публика”, заяви Матей Казийски.

“Верона? Подготвяме се да вдигнем летвата. Тренираме, имаме добър отбор и имам добри усещания, но важно е какво ще покажем на игрището. Другото, което искам е да играем пред колкото се може повече фенове на трибуните”, добави Казийски, който през този сезон ще част от състава на Блу Волей (Верона).

Още от Волейбол

Виж всички