Волейболна академия "Стойчев-Казийски" представи Теодора Бечева

Волейболна академия "Стойчев-Казийски" представи Теодора Бечева

Волейболна академия Стойчев-Казийски представи новото си попълнение в треньорския щаб - Теодора Бечева, бивш национален състезател и треньор с дългогодишен опит в работата с подрастващи. 

Специалистката започва състезателната си кариера във волейболен клуб Родопа (Смолян). През 1986 г. преминава в Левски, където се състезава 7 години, преди да бъде трансферирана в Италия. На Апенините играе 14 сезона, като става носител на купата на Европейската конфедерация през 1998 г. с отбора на Черамика Маджика. 

Теодора Бечева е бивша национална състезателка и майстор на спорта. С националния отбор има над 100 мача и участие на три европейски първенства и едно световно. 

Като треньор Бечева работи в женското направление във волейболния Родопа (Смолян) от 2011 до 2018 г., след което преминава в столичния Левски. 


През 2018 е избрана за старши треньор на националния отбор на България за девойки до 15 г., с който участва на две Балканиади.

"Теодора, добре дошла в нашия клуб! Пожелаваме ти да предадеш богатия си опит на младите състезателки и да покориш много нови върхове с тях", написаха от Волейболна академия "Стойчев-Казийски".

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти