Гледай на живо

Турицов провали ЦСКА - София, бранителят пропусна ключова дузпа в добавеното време срещу ЦСКА 1948 - на живо от "Армията" с атмосферата и отзивите след 1:1

Стадион "Спартак" във Варна осъмна с плакати против треньора (снимки)

Стадион "Спартак" във Варна осъмна с плакати против треньора (снимки)

Стадион „Спартак” във Варна осъмна с два лозунга с надпис против треньора на "соколите" Кирякос Георгиу. Транспарантите бяха поставени на възлови места на стадиона и около него. Единият посреща всички пътуващи по бул. "Левски" рано тази сутрин и на него пише "Треньор менте", а на другия, който е на стадиона, пише "Кириакос вън".

Както е известно, феновете недолюбват треньора на любимия си клуб, като не пропускат да демонстрират това по всякакъв начин.

Привържениците направиха същото и по време на контролата с Тополи миналата седмица. По този начин те призоваха собственика на клуба да смени Кирякос Георгиу. Феновете подготвят още транспаранти, с които всекидневно ще изразяват негативното си отношение към наставника на Спартак.

Основната причина за недоволството на феновете е това, че силата на Кириакос не е като треньор, а като видеонализатор и администратор в социалната мрежа. Това кара феновете на куба да се срамуват от сложения на тази позиция грък.

Припомняме, че през февруари Георгиу заяви, че ако бъде сменено ръководството на "соколите", ще подаде оставка. Това така и не се случи, още повече, че при новото ръководство Кирякос Георгиу придоби статут на недосегаем.

Въпреки, че резултатите от цялостната му работа в клуба и методи в тренировъчния процес са катастрофални, той продължава да води отбора.

Не е ясна каква е причината Георгиу да стои на този пост, въпреки че за всички е очевадно, че последната причина за това е качествата му като треньор.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти