Чуйте как Лампард псува Клоп и асистента му (видео)

Чуйте как Лампард псува Клоп и асистента му (видео)
Лампард към Ливърпул: Не ставайте прекалено арогантни
Лампард към Ливърпул: Не ставайте прекалено арогантни

Мениджърите на Челси и Ливърпул Франк Лампард и Юрген Клоп се скараха покрай втория гол на шампионите по време на изминалия двубой от Премиър лийг. Тогава Франки недоволстваше, като смяташе, че реферът е сгрешил, отсъждайки нарушение на Матео Ковачич. От последвалото изпълнение Трент Александър-Арнолд беше точен за 2:0, а в крайна сметка “червените” надделяха с 5:3. Daily Mail разкрива вулгарните думи, които Лампард отправя към скамейката на съперника.

“Как може това да е нарушение? Няма никакъв фал тук”, крещи мениджърът, приближавайки се към Клоп. Тогава се намесва четвъртият съдия.

“Сядай си”, продължава Лампард по адрес на германеца, на което вторият му отговаря с жестове, призовавайки го да се успокои.

След това бившият халф на Челси насочва гнева си към асистента на Клоп Пеп Лайндерс. “Aко той ще ми скача, със сигурност ще му отговаря”, обяснява Франки на Клоп, явно недоволствайки от помощника му.

Лампард продължава да се дразни на Лайндерс: “Това не е никакъв шибан фал! Даже не те питам!”. На това Клоп вече не издържа и се провиква гневно “Хей”.

“Можете всички да си го н*чукате”. Смятате, че можете да ми се надувате, н*чукайте си го!”, е крайният отговор на треньора на Челси.

След срещата и двамата мениджъри заявиха, че всичко между тях е ОК.

Още от Футбол свят

Виж всички