Кобрата се готви да шокира Джошуа

Кобрата се готви да шокира Джошуа

Кубрат Пулев се подготвя да шокира Антъни Джошуа и да се изправи срещу Тайсън Фюри догодина за званието “абсолютен световен шампион в тежка категория”. Това обяви неговият партньор в “Епик спорт” Ивайло Гоцев. Пред “Дейли Мейл” той заяви, че се надява в близките дни да има конкретна дата и място за битката на Кобрата и Ей Джей за поясите на WBA, IBF, WBO и IBO.

“В лагера на Джошуа определено са се концентрирали твърде сериозно около големите пари и гледат голямата картина, но познайте, голямата картина в момента е Кубрат и те трябва да се насочат именно към него. Защото той ще даде на Ей Джей най-големия бой в живота му. Пулев ще го извади от битката, след като го нокаутира. В момента Кубрат мисли следното - нека те да планират и да си поставят цели, след което аз ще получа мача с Тайсън Фюри. Защото побеждавайки Ей Джей, той ще получи именно това - голямата сцена за битка с Тайсън Фюри”, коментира ситуацията Гоцев.

Очакванията бяха новата дата и място за сблъсъка на Кубрат с Джошуа да бъдат обявени до края на юни. Това така и не се случи, а от IBF отказаха да притиснат световния шампион. Все пак надеждите са, че тази седмица ще има развитие по темата.
"Тема Спорт"

Още от Бойни спортове

Виж всички