Локо (Дряново) започна подготовка

Локо (Дряново) започна подготовка

ФК Локомотив 1927 (Дряново) започна подготовка за предстоящия сезон в Северозападна Трета лига.

На първата тренировка старши треньорът Мартин Кръстев изведе своите момчета на отлично подготвения терен на градския стадион „Локомотив“. Към групата до края на седмицата ще се присъединят всички футболисти , които са дали своето съгласие да се състезават за Локомотив.

Състава напускат Мартин Минчев, Ростислав Данчев и Иван Петров. Две момчета от ДЮШ Фикрет Махмудов и Кристиян Станев са качени да се подготвят с мъжкия отбор, като идеята на клубното ръководство е постепенно да се налагат млади момчета, продукт на местната школа. Водят се преговори за привличането на още няколко състезатели.

На първото занимание всички футболисти и треньори получиха тренировъчна екипировка , подарък от Доника Киселкова - фирма „Дони Стайл“. В лятната си подготовка отборът ще изиграе 5 контролни срещи - на 4 юли с Янтра Полски Тръмбеш, а след това с отборите на Академик Свищов, дублиращия отбор на Етър, Павликени и с отбора на Левски Карлово.

През сезон 2020/2021 отборът ще бъде воден от Мартин Кръстев, Иван Шипкалиев помощник-треньор и Стойчо Ганчев треньор на вратарите.

Още от Трета лига

Виж всички