Старши треньорът на Гран Канария бесен: Искат да ме изгонят преди решаващ мач

Старши треньорът на Гран Канария бесен: Искат да ме изгонят преди решаващ мач

Старши треньорът на Гран Канария Фотис Кацикарис разкри, че ще бъде освободен след приключването на финалния турнир на Лига Ендеса. Спортният директор на клуба Берди Перес е казал в прав текст на гръцкия специалист, че независимо какво постигне отборът в турнира, договорът на наставника ще бъде прекратен.

"Не разбирам как ще ми кажат, че искат да ме освободят точно преди решителен мач. Смятам го за много несправедливо", заяви Кацикарис в интервю за "Encestando". 

Утре от 19:30 Гран Канария излиза в съдбовен двубой срещу Валенсия, който ще реши дали тимът ще продължи напред. Старши треньорът на клуба подписа двугодишен договор през 2019-а, като втората година от сделката му е гарантирана.
Реал Мадрид отпада при победа на Валенсия, вижте въртележката
Реал Мадрид отпада при победа на Валенсия, вижте въртележката

"Имаше някои клаузи, като например тази да бъдеш в челната осмица на Лигата. Но с коронавирусната ситуация първенството спря и не беше възможно да се разбере дали ще бъдем осми или не. Сега можем да завършим сред първите четири, което е сред първите осем. Така че не мисля, че е имало условия договорът ми да бъде прекратен, а още повече точно сега и толкова неочаквано, без да имам шанс да изчакам до следващата седмица, за да говорим за него", добави специалистът.

Още от Баскетбол

Виж всички