Холи Холм иска реванш от Аманда Нунес

Холи Холм иска реванш от Аманда Нунес
Бившата шампионка в категория петел 
Холи Холм
 иска да направи още една битка с 
Аманда Нунес
. Двете премериха сили за титлата на бразилката през юли миналата година. Аманда успя да я нокаутира с ритник в главата в последната минута на първия рунд. Холм е с рекорд 3-3 в последните си 6 битки, като в тях има цели 3 двубоя за титли в организацията.
Тя твърди, че получава много шансове за златото, защото се бие с най-добрите жени в UFC и винаги била близо до нов шанс. Холм ще се бие срещу Ирен Алдана през август и призова Нунес да не се оттегля, за да направят реванш:
"Не успях да си върна титлата и това е дразнещо. Вярвам, че винаги съм близо до нея, защото се бия с най-добрите състезателки в UFC. Все още се целя в титлата. Знам, че е нужно много работа, за да стигнеш до нея, както и много отдаденост. Трябва да печелиш големи битки. Няма да позволя тази възможност да ми се изплъзне отново. Хората говорят, че се бих доста пъти за титли, но си има причина.
Аз се бия с най-добрите и винаги съм близо до златото. Много често съм на една победа от златото. Сега имам пред себе си Алдана. Не смятам, че Нунеш наистина иска да се оттегли от ММА. Ще видим какво ще направи. Никой няма да я обвини, ако се оттегли. Трудно е да се оттеглиш, когато си на върха. Надявам се, че тя няма да се оттегли, за да направим реванш."

Още от Бойни спортове

Виж всички