Волкановски се прицели в Хабиб

Волкановски се прицели в Хабиб
Шампионът в категория перо 
Александър Волкановски
 е готов да се качи в лека категория. “The Great” залага титлата си срещу бившият шампион Макс Холоуей следващия месец на остров Яс. 31-годишния шампион залага серията си от 18 поредни победи и вярва, че ще успее да се справи и втори път със своя съперник от Хаваи. Александър успя да го детронира в края на миналата година след 5 рунда доминация.
Сега той е решен да сложи точка на спора и да спечели с приключване. Волкановки иска да докаже себе си и в лека категория и се прицели в битка с 
Хабиб Нурмагомедов
 през 2021 година:
"Не ми харесва това, че хората преследват други категории, но Хабиб определено е опция. Сега имам титла, която да браня, а след това вероятно ще има безспорен претендент. В началото на следващата година, ако се появи шанс за лека категория, то аз ще приема. Харесва ми битка срещу Хабиб. Той е един от най-великите.
Само уважение за този пич. Аз съм много, ама много труден за държане на земята. Имам бойно IQ, кардио. Аз съм изрод, който не може да държиш на земя. Почти невъзможно е да го направиш. Уважение за всички бойци в UFC, но всеки от нас иска да докаже нещо. Аз искам да докажа себе си и в лека категория." 

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти