Стойчо Младенов: ЦСКА бие Левски, а след това печели Купата

Стойчо Младенов: ЦСКА бие Левски, а след това печели Купата
В Казахстан атакуват Стойчо Младенов, ето защо легендата на ЦСКА си тръгнал от Кайсар
В Казахстан атакуват Стойчо Младенов, ето защо легендата на ЦСКА си тръгнал от Кайсар

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си за днешното дерби между "червени" и "сини". Той коментира и ситуацията в настоящия си клуб Кайсар.
Стойчо Младенов получил специална покана от ЦСКА-София за дербито "Очакванията ми са съвсем ясни - ЦСКА да победи Левски, а след това да спечели и Купата. Категоричен съм във вярата си към футболистите, треньора, ръководството и най-вече привържениците", каза Младенов.

"Поредни интриги, които нямат нищо общо с истината. Сега съм в България и ще остана още няколко дни, но след това се връщам в Кайсар. Намирам се в отлични отношения с ръководството на клуба. Всички треньори и футболисти си намалихме заплатите с това, което поискаха, така че всичко е нормално. Проявихме разбиране и се готвим за шампионата, който стартира на 1 юли", допълни специалистът пред "Тема спорт".
"Да, целите вече не са каквито бяха, поради простата причина, че намалиха бюджета с малко повече от 3 милиона евро. Това се отразява на психиката, но моята задача е да предпазя играчите и да са работоспособни на всички съперници. Ще защитавам интересите на Кайсар, както го правих в предишните три години. Това, че ми свършва договорът през ноември, не означава, че ще чакам до последния момент да реша бъдещето си. Моят мениджър работи, имаме опции и всичко е въпрос на разговори и моето предпочитание. Какви са опциите - това вече е въпрос към моя агент Мирчо Димитров", допълни Младенов.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти