Янтра с четвърто ново попълнение

Янтра с четвърто ново попълнение

19-годишният талант Емил Колев е четвъртото ново попълнение в състава, който ще представи ОФК Янтра (Габрово) във Втора професионална футболна лига.

Емил стартира футболния си път в Янтра. Преминал е през школите на Берое (Стара Загора), Септември (или ДИТ, София) и Ботев (Пловдив). Шампион на България е с отбора U17 на Ботев за сезон 2017/2018. С жълто-черните има и спечелена Купа на БФС. През последните месеци се подготвя с мъжкия отбор на Ботев, под ръководството на Ферарио Спасов. В Янтра идва като преотстъпен.

"Надявам се да помогна на родния си клуб. Харесва ми проектът в Янтра и се радвам, че тук ще разчитат на по-млади футболисти. Хубаво е, че има и по-опитни играчи, от които да се учим. Вярвам, че ще съумеем да изградим един добър колектив. За мен това е една чудесна възможност да трупам повече опит и игрови минути в професионалния футбол и да продължа да се развивам", заяви Колев.

Още един играч от пловдивски отбор може да се присъедини към новака във Втора лига. Това е Мартин Паскалев, който идва от Локомотив (Пловдив). Паскалев е на проби в Янтра, но до момента оставя много добри впечатления и най-вероятно ще бъде част от отбора през новото първенство.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички