Тити: Снощи жена ми ме попита защо не съм се включил в нещо печелившо

Тити: Снощи жена ми ме попита защо не съм се включил в нещо печелившо
Баскетболният треньор Константин Папазов ще притежава 35% от акциите на футболния Левски. Те ще му са предоставени лично от новия мажоритатен собственик Наско Сираков, който ще разполага с останалите 51%. Тити разкри, че самият Сираков е пожелал да му предостави ценните книжа, като двамата са работили заедно още от първия ден.
Батков: Наско и Тити са точните хора, Левски е в доста тежко състояние
Батков: Наско и Тити са точните хора, Левски е в доста тежко състояние
"Бъдещето на Левски е в добри ръце, защото в клуба ще има прозрачност. Снощи жена ми ме попита: "Не можа ли да се включиш в нещо печелившо?". Тези 35% са 8 милиона и 400 хиляди лева от дълга на Левски. 24 милиона лева е доста сериозна сума, но доста от тях вече са предоговорени. В тях влизат и трите милиона, които Спас Русев обеща лично да внесе.
Ето ги всички задължения на Левски (видео)
Ето ги всички задължения на Левски (видео)
За момент не се притеснявам, не гледам толкова стряскащо на тази цифра. Големите клубове като Барселона и Реал, които са огромни марки, са имали години големи задължения. Авторитетът на Наско Сираков при преговорите играе важна роля, както и моето нахалство. Имах договорка с Васил Божков, но няма по-подходящ за тази работа от Наско Сираков. Ние сме заедно от ден първи. Той сам ми предложи акциите. Ако аз ги бях получил, Наско със сигурност щеше да бъде експертната фигура, която да управлява отбора. След грозния епизод пред Министерски съвет Наско се мобилизира и взе това стратегично решение да изяви желание за акциите.

Моделът "Бащица" ли? Това е модел, който в годините е видимо изчерпан. Сигурно ще трябва да търсим пари, но това не ни задължава да бъде от един човек и от един човек Левски да бъде зависим. Левски е една огромна марка, която ако правилно бъде оползотворена има своя огромен потенциал. Много други са го направили, ние няма да открием топлата вода, но сме 50-60 години назад", каза Тити в сутрешния блок на bTV. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички