Гледай на живо

Турнир на 4-те трети лиги финал : Северозапад - Югозапад 1:0

Слухове пращат Ники Пенчев в Трефъл (Гданск)

Слухове пращат Ники Пенчев в Трефъл (Гданск)
Трефъл (Гданск) обяви трансфера на Мариуш Влазли (видео)
Трефъл (Гданск) обяви трансфера на Мариуш Влазли (видео)

Волейболният национал Николай Пенчев, който миналата седмица официално се раздели с тима на Алурон Вирту (Заверче), вече е спряган за трансфер в отбора Трефъл (Гданск), който прави много силна селекция за новия сезон въпреки пандемията от коронавирус.
Заверче освободи Николай Пенчев и още 8 волейболисти
От Трефъл обявиха две истински трансферни бомби през миналата седмица, след като привлякоха полският национал Матеуш Мика и живата легенда Мариуш Влазли. Въпреки това от клуба признаха, че очакват още нови имена. Съставът е почти пълен, като липсва само още един посрещач.

Отборът на Трефъл търси заместник на германският национал Рубен Шот, който реши да приеме офертата на Индикпол АЗС (Олшчин). Шот не пожела да изчака бюджетът на Трефъл да бъде одобрен от Управителния съвет и напусна. Едно от най-много спряганите имена за негов заместник е именно на 28-годишният Ники Пенчев, който има много сериозен опит в Полша, като информацията е, че дори вече се е стигнало до контакт между двете страни. Сред другите варианти за заместник на Шот са на неговият съотборник в националния отбор Денис Калиберда и на бразилеца Лукаш Лох, които обаче са по-малко вероятни.

"Даваме си време, наблюдаваме бавно какво се случва на пазара. Гледаме играчите", приза по този повод президентът на Трефъл (Гданск) Дариуш Гадомски пред SportoweFakty.wp.pl.
Николай Пенчев: В Полша се случиха доста странни неща
Николай Пенчев: В Полша се случиха доста странни неща

Още от Волейбол

Виж всички