COVID-19 отстъпва, но на Острова напомниха за друга голяма опасност

COVID-19 отстъпва, но на Острова напомниха за друга голяма опасност
Шпионска мания обзе клубовете в Премиър лийг
Шпионска мания обзе клубовете в Премиър лийг

Докато клубовете от Премиър лийг постепенно се отърсват от драмата с коронавируса, на тях им е било напомнено да не неглижират мерките за защита от евентуални терористични нападения. В протокола с насоки за организирането на мачове при затворени врата е било обърнато внимание, че вероятността за опити за посегателство върху живота на футболисти и служители не е отминала, твърди Daily Mail.

Акцентира се на факта, че тъй като тренировките вече се провеждат без наличието на фенове, това може да е отслабило вниманието на служителите на охраната. Освен това наложената изолация и мерки за социална дистанция заради коронавируса може да са довели до спад на броя на съответните служители, които отговарят за безопасността. Ето защо клубовете са били инструктирани да преразгледат мерките за сигурност и да реагират незабавно, ако установят нещо нередно.

Премиър лийг се завръща на 17 юни с отложените от 28-ия кръг мачове Астън Вила - Шефилд Юнайтед и Арсенал - Манчестър Сити, след което ще се премине към тези от 30-ия.


Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти