Офанзива: Крайно време е "Титан" да скъсат всякакви връзки с ЦСКА!

Офанзива: Крайно време е "Титан" да скъсат всякакви връзки с ЦСКА!

Феновете на ЦСКА от ултрас обединението "Офанзива" публикуваха призив, отправен към вече бившите собственици на клуба от сметопочистващата фирма "Титан" да скъсат всякакви връзки с 31-кратните шампиони и да не пречат повече на ръководството на клуба. Ето обръщението на запалянковците, което се появи в профила на "Офанзива" в социалната мрежа "Фейсбук":

Армейци,
хората, които близо пет години съсипваха любимия ни клуб, продължават пряко или косвено да нанасят вреди. Най-пресният пример е отклоняването на парите, които ЦСКА трябваше да получи от трансфера на нашия юноша Александър Тонев. Господата от „Титан” за пореден път демонстрират незачитане на всякакъв вид договори и чрез юридически трикове се опитват да присвоят пари, които се полагат на ЦСКА, въпреки че вече нямат нищо общо с управление на клуба. Настояваме компетентните органи да предприемат разследване на начина на управление по времето на „Титан”, като сме убедени, че могат да бъдат открити доста интересни неща за финансовите машинации, използвани за източването на ЦСКА. Медии, които бяха „на хранилка” при предишното ръководство, в момента водят откровена кампания против нашия клуб. Интересно е дали го правят, защото са „честни и съвестни” журналисти и „търсят истината” или просто отново получават някакъв вид „стимули”.

Нека хората, които бяха на часове от това да унищожат ЦСКА, добре видят какво представлява „червената” публика в месеците след тяхното оттегляне. Надяваме се ясно разбират, че всички тези фенове пълнят стадион „Българска армия” не заради скъпи трансфери или гръмки победи, а просто защото омразните собственици от „Титан” вече ги няма и привържениците отново могат да имат надежди за нормално развитие на любимия отбор. Настояваме хората от предишното ръководство да изпълнят всички ангажименти по договора за продажба на клуба и за в бъдеще по никакъв начин да не се опитват да пречат. Крайно време е да скъсат всякакви връзки с ЦСКА! В противен случай ще сме принудени отново да предприемем действия срещу тях. Вече видяхме, че песни и транспаранти не им влияят и стигне ли се до война ще бъдем принудени да я водим с други средства. Феновете на ЦСКА от цяла България имат достатъчен ресурс, за да нанесат дори финансови загуби на бизнеса на „Титан”. Предишното управление трябва да остане един мрачен спомен, който да бъде предупреждение за всички привърженици на ЦСКА и никога отново да не позволяваме нашият клуб да бъде ръководен по подобен начин.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти