Лудогорец ще играе на "Васил Левски"

Лудогорец ще играе на "Васил Левски"

След като стана ясно, че може евентуално да възникне проблем с домакинството на шампиона Лудогорец в плейофите на Шампионската лига на националния стадион "Васил Левски" заради концерта на Роджър Уотърс - "The Wall", който е само два дни след датата за реванша, министър Мариана Георгиева направи специално изявление по случая.

Ето какво гласи прессъобщението:

„Няма никаква драма по повод домакинството на „Лудогорец” в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион „Васил Левски”. Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно, датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол - заяви министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева. - Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира”.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион „Васил Левски”.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички