Хейтърите изпълзяха! Тези волейболисти не ги заслужаваме!

Хейтърите изпълзяха! Тези волейболисти не ги заслужаваме!

Още не бяха минали първите разигравания на двубоя между България и Бразилия на полуфиналите на Световната лига и се почна...едно плюене, едно храчене... да се чуди човек как някой по нощите има сили за нещо подобно.

Всъщност няма нищо за чудене! У нас вече е така.  За злоба и омраза има огромна сила. Мразещи и мрънкащи хора не спират да вдигат вой до небесата. Тоз бил такъв, онзи онакъв... дават идеи, споделят мнения, скрити зад интернет анонимността. Форумите днес изпушват от волейразбирачи. Сигурно и по улиците е така, ама сигурно не чак толкова – все пак, там хората трябва да застанат с лицата си, а както знаем в България шубето е голям страх.

Анонимността дава огромна сила, честта за застанеш с името и физиономията си обаче е в огромен дефицит и страхът от това е непреодолим. Волейболистите ни, които и през тази седмица, както впрочем през последните няколко години, не спират да правят чудеса от храброст, днес са наричани как ли не от разни плазмодии и търтеи.

Репликите летят бързо, примесени със злобни плюнки – как може Бразилия да ни бие...този бил слаб, а другия дебел...единия се усмихвал, другия гледал лошо... невиждан резил, провал, как не ги е срам. Лазаров да се маха, Камило и той...Братоев не става, Алексиев вън...Как не ви е срам!!!!

И всичко това, за тези момчета, които както никой друг в тази страна са сред четирите най-добри на Планетата. Да, да точно така !В Света ние сме на топпозиция и то не само сега в Аржентина. Бяхме в същата ситуация и преди година на Олимпиадата и малко преди това отново в Световната лига.

За храчещите индивиди три прости факта, защото капацитетът им да разберат всичко останало, е нулев. Да им говориш за индивидуални и отбори качества, начин на подготовка, работа в зала и организационна такава, няма смисъл.

- България е единственият отбор в Света, който на трето поредно голямо състезание играе във Финалната четворка.

- България е единственият отбор от четирите в Мар дел Плата, който бе във финалната четворка на Световната волейболна лига и миналата година.

- България е единствената страна от четирите в Мар дел Плата, в която волейболните състезатели са по-слабо платени от мразещите хейтъри, които нагло ги обсъждат

Успех срещу Италия, български волейболисти!!!

Петър Бакърджиев, bTV

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти