Жозе Моуриньо е пристигнал в Лондон

Жозе Моуриньо е пристигнал в Лондон

Португалският футболен треньор Жозе Моуриньо е пристигнал във втората половина на днешния ден в Лондон, за да стартира преговорите си с Челси, където се очаква да бъде назначен, съобщава агенция ИТАР-ТАСС, като се позовава на свои сигурни източници в английската столица.

Моуриньо е пристигнал с полет от Мадрид в днешния следобед, въпреки че по-рано дори официалната интернет-страница на английската Висша лига побърза да го обяви като нов сигурен мениджър на сините от Лондон. "В момента Моуриньо е в Лондон. Идният понеделник, утре, се очаква важно съобщение от страна на самия клуб Челси, отбеляза събеседникът на ИТАР-ТАСС, който остава неназован.

По думите на човека, в понеделник и вторник на изминалата седмица са били съгласувани всички основни положения в договора на Моуриньо с ръководството на Челси за поста мениджър, но все още има някои детайли, които трябва да се уточнят. Ако се стигне до такъв развой на събитията, то Моуриньо ще започне своя втори период начело на сините от Лондон. Специалният, както е известен още Жозе Моуриньо, води Челси в периода 2004-2007, като спечели две шампионски титли, една купа на Англия, две купи на Лигата и Суперкупата на страната.

Още от Футбол свят

Виж всички