Звезда на Арсенал пред развод след сексафера (снимки)

Звезда на Арсенал пред развод след сексафера (снимки)

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру обяви, че ще трябва да се бори да спаси брака си, след като на бял свят излезе аферата му с модела Селия Кай. Преди няколко дни в английските таблоиди се появиха информации за посещението на модела в стаята на Жиру в лондонски хотел по време на лагера на футболистите на Арсен Венгер преди двубоя на Арсенал с Кристъл Палас.

Самият футболист и клуба опровергаха твърденията на красивата Кай и случката изглеждаше забравена, преди в днешния си брой "Сън" да публикува снимки, направени от едрогърдата брюнетка в хотелската стая, на които се вижда нападателят на Арсенал само по бельо.

Това бе сериозен удар по репутацията на Жиру, който впоследствие трябваше да признае изневярата си и да поднесе своите извинения към съпругата си, своето семейство и мениджъра Арсен Венгер.

"Извинявам се на моята съпруга, семейство, приятели, мениджър и съотборници и фенове на Арсенал. Сега трябва да се боря за моето семейство и клуб и да спечеля тяхното опрощение. Нищо друго няма значение за мен в този момент", написа Жиру в официалния си профил в социалната мрежа "Туитър".

Още от Булевард

Виж всички