ЦСКА пак ще се бори за титлата, обеща Сашо Томов (видео)

ЦСКА пак ще се бори за титлата, обеща Сашо Томов (видео)

Идеологът на ЦСКА Александър Томов е заклет оптимист за бъдещето на клуба. Той не отрича, че "армейците" изпитват финансови проблеми в някои аспекти, но е убеден, че съвсем скоро това ще остане в миналото и "червените" отново ще се борят за титлата.

"Наследихме една трагична ситуация. Беше направен опит за фалит на клуба. За 6-7 месеца обаче постигнахме невероятно много, заяви Томов на пресконференция днес. - Не ни е трудност да издържаме клуба, а да плащаме старите задължения. Дългът е намален три пъти и в скоро време ще имаме много сериозни положителни финансови резултати. Това ще стане благодарение най-вече на предстоящото пускане в продажба на акциите на клуба. Очакваме хиляди фенове да си купят от тях. И така не само че ще заличим дълговете, а и ще получим средства за развитие, ще бъдем на плюс. Ще пуснем 3 млн. на пазара. Очаквам привържениците ни да се покажат на високо ниво. И не само те - очакваме и сериозни инвеститори. Цената на акциите ще стане известна другата или по-другата седмица, като със сигурност ще е по-голяма от номинала. В момента чакаме само разрешение от Комисията по финансов надзор".

Бившият вицепремиер уточни също така, че сериозна група от ветераните на ЦСКА ще получат безплатни акции. Става дума за хора, които са били символът на клуба през годините, но в момента нямат средства.

Снимка: Марин Маринов/Sportal.bg


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички