Ученичка предложи брак на Гришо

Ученичка предложи брак на Гришо

Феновете на Григор Димитров стават все повече. По нашето момче въздишат момичета от цял свят, които открито заявяват желанията си. В чат в Туитър xасковлията отговори на много въпроси. Гришо обаче остана безмълвен на питането на ученичката от Мелбърн Никол Стоунхъм, която е запалена по скуоша: "Ще се ожениш ли за мен?" Друга млада дама - Анто от Маями, пък покани Димитров за кавалер на бала й. Девойката също не получи внимание от най-добрия ни тенисист.

Гришо отговори само на един въпрос, свързан с Мария Шарапова - "Научи ли нещо от нея?" Димитров написа: "Не мога да кажа нещо конкретно. Тя ме подкрепя през цялото време". На въпрос "Ако един ден има деца, ще иска ли те да станат тенисисти?", Гришо отговори: "Неееее. Просто не".

Друг любопитен въпрос бе зададен от Матю Ритър: "Предвид жегите, обмисляш ли вариант да играеш гол на корта?", но и този въпрос не получи отговор. Хасковлията бе попитан и дали доброто му представяне помага за популяризирането на тениса в България. "Не е лесно, но това, което Пиронкова направи през миналата седмица, помогна наистина много. Мисля, че и двамата сме добри посланици на тениса в България", смята Димитров.

"Стандарт"

Още от Тенис

Виж всички