Рибери бил "тъжен и разочарован"

Рибери бил "тъжен и разочарован"

Напразно журналистите чакаха появата на големия губещ на гала вечерта по връчването на "Златната топка" Франк Рибери. Френският футболист на Байерн (М) напусна Цюрих в посока Мюнхен веднага след церемонията, без да направи никакъв коментар на резултатите, които отредиха за победител Кристиано Роналдо.
"Франк е тъжен и разочарован", каза бившият му треньор в Байерн Юп Хайнкес, под чието ръководство Рибери спечели Шампионската лига и дубъл в Германия през миналия сезон.
"Тези резултати са някаква шега. Роналдо е световна класа, но никой не заслужаваше да спечели повече от Рибери", написа в Туитър бившият германски национал Арне Фридрих.
"За нас Франк е победител. Все пак трябва да уважим резултатите, които са добити по един демократичен начин", добави спортният директор на Байерн Матиас Замер.
Бившият треньор на "петлите" Жерар Улие обаче смята, че Рибери трябва да е горд, че е в компанията на играчи като Роналдо и Меси.
"Да, направи изключителен сезон със своя клуб, но индивидуалните качества на Роналдо му донесоха наградата", смята Улие.

Още от Футбол свят

Виж всички