Марчело Абонданца: Срещу Чехия и Беларус ще ни бъде много трудно

Марчело Абонданца: Срещу Чехия и Беларус ще ни бъде много трудно
Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол Марчело Абонданца сподели след победата над Словакия с 3:1 в първия мач от световната квалификация в Самоков, че срещу Чехия и Беларус ще им бъде много трудно и затова трябва да бъдат по-последователни и по-концентрирани в действията си, за да успеят да победят.

"Мисля, че първите два гейма ги изиграхме с много голяма концентрация, съсредоточени върху това, което трябва да правим, и успяхме да ги спечелим. След това малко ни падна концетрацията, а за сметка на това Словакия намери себе си, започна да рискува повече и затова се получи така", коментира Абонданца.

"Първите два гейма ги изиграхме много добре, както ги бяхме подготвили. След това загубихме концентрацията си и си направихме сами трудни нещата. Чехия и Беларус са отбори от по-висока класа и затова ще трябва да бъдем по-последователни и по-концентрирани в действията си, за да успеем да победим. И срещу двата отбора ще ни бъде много трудно. И трите отбора на турнира са много трудни като съперници. Надявам се в следващите дни да дойдат повече фенове да ни подкрепят, защото имаме нужда от тяхната подкрепа", допълни италианският селекционер на България.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти