Елица Василева: За квалификациите трябва да сме в топ форма

Елица Василева: За квалификациите трябва да сме в топ форма

Имаме голямо желание да успеем да се класираме за Световното първенство, коментира за BGvolleyball.com звездата на женския национален отбор Елица Василева малко след победата с 4:1 над Франция в контролен мач в Самоков.

"Много сме мотивирани, като имаме няколко дни, за да се сработваме. Ще се опитаме да сме в топ форма за квалификациите", допълни Ели.  

"Контролите с Франция са полезни, защото са мачове, дори и да не са официални двубои. И ще ни послужат като добра подготовка за сериозните битки след няколко дни. Дали е странно да си на лагер по време на празници? Ние сме професионалистки и преди ни се е случвало, така че няма проблем", допълни Василева.    

Елица коментира и постижението, което направи с клубния си Хюнгкук Лайф Пинк Спайдърс (Инчхън, Южна Корея), когато в мач от местното първенство заби рекордните 57 точки. "Не съм очаквала подобно нещо, но стана много дълъг мач и ми бяха вдигнати доста топки. В крайна сметка важно е да побеждава отбора, а не толкова да правя рекорди", заключи нападателката.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички