Стойчо Стоев: Такава ни е съдбата, ще се опитаме да ги отстраним

Стойчо Стоев: Такава ни е съдбата, ще се опитаме да ги отстраним

"Желан или нежелан, това е положението. Такава е съдбата, няма какво да коментираме повече. Ще се подготвим и ще се постараем да се представим на ниво, бяха първите думи на старши треньора на Лудогорец Стойчо Стоев, който научи името на съперника си за 1/16-финалите в турнира Лига Европа по време на церемонията Спортист на годината.

Стоев беше класиран на 3-о място в категорията "Треньор на годината". Лудогорец най-напред е гост на Лацио на 20-и февруари, а седмица по-късно е домакин на римските орли.

"Италианското първенство го следя като фен, не като треньор. Ще видим какво ще стане. Лацио не е лош отбор, въпреки че не върви много добре в първенството. В същото време, когато ще играем, тяхното първенство ще бъде в разгара си. Което означава, че ще бъдат по-подготвени. Имат много добри състезатели, не само Мирослав Клозе.

"Ще се опитаме да организираме контроли с подобни като стил на игра съперници, за да се доближим като подготовка. Но едно нещо е сигурно, че ще се постараем, за да се представим на високо ниво в двата мача с Лацио, завърши Стойчо Стоев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти