Луис Енрике: Болеше след загубата от Реал Мадрид, но бързо вдигнах духа на отбора

Луис Енрике: Болеше след загубата от Реал Мадрид, но бързо вдигнах духа на отбора

Наставникът на Барселона Луис Енрике е съсредоточен изцяло върху утрешния шампионатен мач със Селта. "Без съмнение това е най-специалният двубой за подготовка. Познавам съперника и е странно. Няма обаче да е никак лесно. Селта има ново настроение за игра, играе атрактивно и опасно. Радвам се на прекрасното им начало на сезона", сподели наставникът на пресконференция днес.

"Болеше след загубата от Реал Мадрид, но бързо вдигнах духа на отбора. Този тип поражения винаги са болезнени. Няма обаче отбор, който да не загуби цял сезон. Сезонът е много дълъг", заяви той. Запитан дали Луис Суарес ще играе като титуляр, специалистът каза: "Първо ще кажа състава на футболистите. Мисля, че е най-добре и най-справедливо така".

"Нямам идея за какви снимки с Пике говорите (б.р. с телефон на скамейката). Ще видя и ще обсъдим темата. (…) Не виждам смисъл да говоря допълнително с Матийо. Ако има нещо да ми каже, ще ми го кажа", заяви още Енрике. Матийо изрази учудване, че е играл като ляв бек срещу Реал Мадрид.

Срещата с галисците е утре от 21,00 на "Камп Ноу".

Снимка: "АС"

Още от Футбол свят

Виж всички