Сашо Манов: ЦСКА няма да изпусне титлата

Сашо Манов: ЦСКА няма да изпусне титлата

Живата памет на ЦСКА - Александър Манов говори преди Вечното дерби с Левски. Доайенът на спортната журналистика и управник на музея на спортната слава на "червените" смята, че възпитаниците на Стойчо Младенов отново ще победят вечния си съперник Левски, а след това няма да изпуснат титлата в "А" група.

"Няма такъв рекорд като този на Стойчо Младенов! Друг треньор за такъв кратък период от време не е взимал пет поредни победи. А той лично има шест в първенството, като добавим и тази с гола на Серж Нюаджи. По времето на Крум Милев, който бе 11 години начело на ЦСКА, имаше подобни серии, но те се случваха през няколко години. А тук се получи периодика, която никога няма да бъде забравена. И съм напълно убеден, че и сега ще се поздравим с още една - шеста поредна за ЦСКА и седма за Стойчо Младенов", каза Манов.

"Смятам, че скоро пак ще отворим вратите към Европа и отново ще се говори навсякъде за ЦСКА. С цесекарска кръв, виждания и разбирания - този спортно-технически щаб, а и футболистите, няма да изпуснат титлата", смята легендата на "Армията".

"Тема Спорт"

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти