Янек Кючуков: И точката е нещо (видео)

Янек Кючуков: И точката е нещо (видео)

Треньорът на Марек Янек Кючуков бе със смесени чувства след равенството 1:1 с Левски в мач от 11-ия кръг на "А" група.

"Знаехме силата на Левски. Трябва да сме и доволни, и недоволни. И точката е нещо, разбира се, играем срещу един от най-силните отбори в България. Реагирахме емоционално отвън за дузпите, но без да се гледат записите, не може да се каже нищо. Трябва да се прегледат записите. Това ни липсваше в някои от мачовете - успехът. Трябва и като гости да показваме това. Марек не е слаб отбор. Ще затрудним всички отбори, така се надяваме.

Точката е важна за самочувствието на момчетата. Това ще ни даде увереност, че можем да играем срещу добри отбори. Мястото на Марек не е в края на таблицата, а по-напред. Искам да благодаря на Тони Велков за всичко. Това решение за освобождаването му е на ръководството, ние работихме много добре заедно и му благодаря. И той има принос към днешния резултат. Ръководството решава всичко, ние сме само изпълнители.

Работим за това Марек да върви нагоре. Надявам се да ни даде самочувствие този резултат и ще показваме още по-добри игри. Нормално е, Левски имаше териториален превес, с доста качествени футболисти. Не мога да коментирам дузпите, без да съм гледал запис", заяви Янек Кючуков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти