Гледай на живо

"Block Out" с гост Тони Зетова

Тежък удар за Лудогорец - българският шампион остана без вратар за Ливърпул

Тежък удар за Лудогорец - българският шампион остана без вратар за Ливърпул

Отборът на Лудогорец остана и без втория си вратар за мача с Ливърпул. Иван Чворович е получил контузия по време на тренировка и е аут за мача. Стражът ще претърпи операция на рамото.

Това обави наставникът на "орлите" Георги Дерменджиев. Срещата с английския гранд пропуска и титулярният страж Владислав Стоянов заради наказание.

Предвид тежките обстоятелства под рамките на вратата срещу английския гранд ще застане третият страж на "зелените" Георги Аргилашки, който няма почти никакъв опит.

"Иван Чворович вчера на тренировката получи контузия. И е в София сега. Няма да може да играе срещу Ливърпул. Травмата се оказа доста сериозна и в понеделник най-вероятно ще претърпи операция на рамото. Сериозна травма, която дойде от нищото – на една обикновена тренировка се контузи, но се случва.

Малко е неприятно, защото той трябваше да пази срещу Ливърпул. Ние ще реагираме бързо, ще имаме човек, който да пази в този мач. Това ще бъде Георги Аргилашки. Той вече от три години е в Раград и има качества. Ще разчитаме на него", заяви Дерменджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички