Боре Кьосев: Тук не уважаваме и не обичаме треньорите

Боре Кьосев: Тук не уважаваме и не обичаме треньорите
Вижда се умора в целия отбор. Това води до грешки, които не би трябвало да се правят. Вярно е, че имаше някакви наченки на опити да се постигне нещо. Със сигурност момчетата имат желание да играят добре, но понякога не се получава. Във втория мач със Сърбия взехме два гейма и подобрихме малко сервиса и посрещането, но сърбите намалиха темпото на играта. Основното за нас сега е да се решат проблемите с умората и контузиите, защото тази година световното първенство е много по-важно от тази лига.

Бразилия и Русия показват същото. Те обаче имат много повече играчи. Трябва да се остави намира отборът да се възстанови физически и психически. Този отбор игра много добре и ни радваше в предишните години, но не може постоянно да се поддържа такова ниво. Не бива заради представянето в тази лига да се дават някакви крайни оценки.

Проблем за всеки треньор е да имаш контузени основни играчи, а в същото време отстрани да нямаш не равностойни, а дори като бройка достатъчно играчи. Освен това няма как слуховете за бъдещето на Камило Плачи да не влияят на отбора. До вчера Плачи го боготворяхме, а сега заради два-три мача, в които отборът не върви, започнахме да взимаме генерални решения. В България винаги е имало брoжения срещу треньорите. Тук просто не обичаме треньорите, гоним ги и после съжаляваме.

Боре Кьосев
волейболна легенда

7 дни спорт
Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички