Гледай на живо

Новото попълнение Димитър Костадинов класира Левски на осминафинал за Купата - На живо след 0:2 срещу Марек в Дупница

Сираков недоволства: Стоев допусна огромни грешки

Сираков недоволства: Стоев допусна огромни грешки

„Старши треньорът Стойчо Стоев допусна огромни грешки", заяви легендата на Левски Наско Сираков след провала с 1:2 срещу Черно море във финала за Купата на България.

"Кой е очаквал такова нещо срещу Черно море? И най-важното е, че по най-неприятния, по най-лошия сценарий Левски загуби финал, който, според мен, трябваше да спечели с лекота. Вижте, в клуба има хора, които трябва да си направят сериозна равносметка за всичко, което става на "Герена". При всички положения обаче старши треньорът Стойчо Стоев допусна огромни грешки. Не може да смениш най-добрия си голмайстор (Антонио Аниете - б. p.), защото е симулирал схващане. Това е престъпление", недоволства бившият "син" директор.

"Левски трябваше да спечели с лекота, след като беше с футболист повече през по-голяма част от срещата. Трябваше лесно да вкара втори и трети гол още в редовното време. И така дори да не позволят на Черно море да си помисли и за изравняване. На клуба му трябва смели хора", категоричен бе бившият голмайстор на 26-кратните шампиони на България.

В управата обмислят да поканят четвъртия в света да се върне на „Герена". Решение не е взето окончателно, но предложеният пост едва ли ще е на спортен директор. Малък обаче изглежда шансът Сираков да приеме и отново да се завърне на "Герена".

"Труд"

Още от БГ Футбол

Виж всички