Занев преподписа с Амкар, преговорите с Пеев продължават

Занев преподписа с Амкар, преговорите с Пеев продължават

Българският национал Петър Занев поднови договора си с Амкар. 29-годишният защитник преподписа за още два сезона и ще остане в Перм до 2017 година. През настоящата кампания левият бек има 23 мача в Премиер лигата и е един от футболистите, на които старши треньорът Гаджи Гаджиев най-много разчита.

"Радвам се, че оставам в Амкар. Всичко в клуба ме устройва. Дойдох в отбора преди две години и за този период нито веднъж не съм се замислял да напусна. Имах и по-изгодни предложения, но тук не става въпрос за пари, а за отношенията в колектива и за обичта на феновете. Искам през следващия сезон да окажем, че не сме се спасили случайно, а сме способни на много повече", сподели Занев след подписването на договора.

Междувременно изпълнителният директор на Амкар Игор Резвухин заяви, че все още има шанс Георги Пеев също да остане в тима. Вчера опитният халф призна, че по всяка вероятност ще си тръгне, защото са му предложили нов договор със значително занижени финансови условия.

Колкото до Захари Сираков, той със сигурност напуска "червено-черните". Бранителят е истинска легенда на Амкар, но клубът иска да намали броя на чужденците заради лимита в Премиер лигата, и реши да не му предлага нов контракт.

Още от Футбол свят

Виж всички