Бият шута на треньора на Попето и Манолев

Бият шута на треньора на Попето и Манолев

Загубата във финала за купата на Русия срещу Локомотив (Москва) със сигурност ще коства поста на наставника на Кубан Леонид Кучук. Той така и не бе приет от феновете, след като се завърна начело на тима. Кучук си навлече гнева на запалянковците преди две години, когато класира Ивелин Попов и компания в евротурнирите, но отказа да поднови договора си и отиде именно в Локомотив. Преди домакинството срещу Динамо (Москва) преди няколко седмици на стадиона в Краснодар феновете запяха към треньора: "Ако няма купа, ще те потопим във Волга, така като ти ни потопи в шампионата". В крайна сметка Кубан не можа да спечели първи трофей в историята си и ръководството смята да предприеме треньорска рокада.Ивелин Попов се размина с Купата на Русия 

"Не победихме, защото допуснахме тактически грешки. Контузията на Шандао също ни се отрази негативно. Животът продължава. Благодарих на момчетата за достойната игра във финала", каза Кучук на пресконференцията след мача.

На въпрос, свързан с негативното отношение на привържениците към него, той отговори: "Защо феновете ми имат зъб? Заради това, че за първи път видяха отбора си на финал? Това е футболът. Никога не може предварително да се каже какво ще се случи. Бъдещето ми засега е неясно".

Още от Футбол свят

Виж всички