Милион от Краев спасява Левски

Милион от Краев спасява Левски

Планира се 17-годишният Божидар Краев да върже бюджета на Левски. С парите от очаквания трансфер на юношата "сините" ще натрупат пачки, за да издължат трите дължими заплати на футболистите и двете на служителите. Всъщност след 5 дни неплатените месечни възнаграждения ще се увеличат с още едно.

Засега обаче никой не е готов да връчи мечтаните от Левски 1 милион евро. В проучвателните преговори чрез мениджъри сумите гравитират около същото число, но обърнато в левове. Все пак "сините" се надяват да качат трансфера до 600 000 евро. "Герена" ще опита да получи цялата сума наведнъж. Но дори парите да дойдат на три транша, не е проблем – бъдещият приход може да се заложи срещу заем.

Трансферът се пече скоро, за да може отборът да бъде пуснат във ваканция на 31 май с (почти) разчистени сметки. Заради по-бързото осъществяване на сделката Левски склони на по-ниска цена. Основният интерес към Краев е от Италия, след като бе наблюдаван от 6 клуба от Ботуша, а и ходи на проби в Ювентус.

Естествено, не само юношата е надеждата за закрепване на финансите. Усилено се действа по вариант за спонсор, новини са възможни през юни.

"Труд"

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти