ЦСКА-1990: Не желаем да станем завинаги за посмешище на "съседите" от Подуяне

ЦСКА-1990: Не желаем да станем завинаги за посмешище на "съседите" от Подуяне

В спортна редакция на БТА се получи по електронен път декларация от клуба на привържениците на ЦСКА-1990, в която пише:

До г-н И. Манджуков и г-н М. Георгиев Мажоритарни собственици на ПФК ЦСКА АД

До всички медии

Уважаеми Господа, Ние, феновете от Клуба на привържениците, с голямо безпокойство следим случващото се в нашият клуб и в тази връзка искаме ясно и категорично да заявим своята позиция: Не приемаме каквито и да било намеци и подхвърляния в медийното пространство на мажоритарните собственици за фалит, обявяване в несъстоятелност или каквито и да било други форми на заличаване историята и бъдещето на ЦСКА.

Не можем да си представим, че славният ни клуб ще вземе регистрация на друг отбор и ще стане завинаги за посмешище на "съседите" от квартал Подуяне. Ние не сме клуб от местно или областно значение. Ние сме ЦСКА - любов и грижа на поколения. В тази връзка приканваме сегашните собственици да не се крият зад сбирки на всички фенове, а ясно и категорично да заявят програмата си за управление на клуба.

Ако тяхните сили и възможности не отговарят на изискванията да се издържа клуб като ЦСКА, нека го кажат ясно и оставят клуба в ръцете на хора, които знаят и могат да се справят с тази трудна задача. Знаем и сме сигурни, че в армейската общност винаги ще се намерят хора, които ще могат да върнат клуба там, където му е мястото, а то не е в Югозападна "В" група.

Очакваме Вашият отговор!

САМО ЦСКА!

Клуб на привържениците

Редакцията на Sportal.bg се извинява за публикуваната снимка на Димитър Ангелов - Дучето, който няма нищо общо с декларацията на клуба на привържениците на ЦСКА-1990, а отговарят Васил Бурановски и  Йордан Велков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти