Сектор "Г" стартира кампания за набиране на средства за голяма хореография

Сектор "Г" стартира кампания за набиране на средства за голяма хореография

Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" съобщиха, че стартира кампания по набирането на средства за хореография за предстоящия мач с Лудогорец.

Становището на "червените" привърженици:

Армейци,

На 9-ти май (събота), от 20:00 часа, на ст."Българска армия" ще се изиграе двубоят срещу "зеленото фирмено отборче". Нашият ЦСКА София има нужда от огромната подкрепа на всички вас. Досега през сезона доказахме какво можем и колко вярна е публиката на ЦСКА, нека го направим отново! За целта, искаме Сектор "Г" отново да бъде на висота и да затвърдим превъзходството си над останалите, които се опитват да се мерят с нас.

Стартираме кампания за събиране на средства, с чиято помощ ще направим голяма хореография в нашия храм - СЕКТОР "Г"! До момента е закупена нужната пиротехника, но искаме да реализираме и другите ни идеи, затова ще разчитаме на всеки един от Вас да дари колкото може и иска.

Всички видяхте какво можем и как с общи усилия превърнахме Сектора в институцията, определяща правилата в родната сцена. Сега отново всеки един от Вас може да помогне като в следващите няколко дни дари пари по нашата банкова сметка или акаунтите ни в PayPal и Skrill (имейлът за тях е: fanclub@sectorg.bg). Във фен магазина на "Армията" ще бъде поставена урна, където също ще може да дарявате.

Очакваме активизация от всички!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ !

Още от БГ Футбол

Виж всички