Марков: Чувствам се добре, все едно нищо не се е случило (видео)

Марков: Чувствам се добре, все едно нищо не се е случило (видео)

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков вече е добре. Бившият защитник се прибра в отлично настроение в хотела на “железничарите” в Анталия, след като претърпя сърдечна операция.

“Чувствам се добре. Все едно нищо не се е случило. Нищо не усетих. По-сериозно ги изкараха нещата. Всичко стана, след като ритахме с персонала на хотела, а след това ме заболяха гърдите. Имаше една тъпа болка, но продължи няколко часа. Трябваше да ходим на вечеря с Гошо Гинчев в един ресторант, но го помолих да ме закара до болницата.

Там ми направиха пълен анализ на кръвта, след което ми сложиха един стенд. Георги Иванов-Гонзо дори би каза, че по-добре, че тук ми се е случило и няма нужда да чакаме да се прибирам в България, ами направо да правя интервенцията тук. Сега трябва да пия едни хапчета една седмица и да се ядосвам по-малко. Ще трябва да променя начина на живот, аз кафе, цигари и алкохол не пия, но ще трябва да намаля колата”, коментира с усмивка Марков.“Говорих по няколко пъти на ден с Николай Гигов. Оставам си изпълнителен директор, няма да има промени. Надявам се играчите да не ме ядосват и Локомотив да постигне целта си да е в шестицата”, сподели Марков.

“Относно Орлин Старокин и Емил Гъргоров темата още е актуална, като следващите дни може да има развитие, като се върнем в България”, допълни единственият българин отбелязвал гол на Англия в домакинство на “трикольорите”.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички