Георги Марков няма да се прибира с Локо (Сф)

Георги Марков няма да се прибира с Локо (Сф)

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков, който получи инфаркт преди няколко дни в лагера на тима в Анталия, няма да се прибира с отбора. Както е известно, бившият защитник вече бе изписан от болницата и успокои всички, че състоянието му е отлично, като обяви, че няма да напуска длъжността си.

Лекарите обаче не му разрешават първите 10 дни след интервенцията да пътува със самолет, тъй като налягането е по-високо. Именно затова ще тръгне за Истанбул тази вечер с автобуса на Левски, който трябва да чака играчите утре сутринта на летището при пристигането от Анталия.

Има вероятност 43-годишният бивш национал да пътува в клубния рейс на “сините”, чийто седалки се свалят, за да му е по-комфортно. Това предложение му направи неговия близък приятел Георги Иванов-Гонзо.

Автобусите на Локо и Левски тръгват заедно за Истанбул тази вечер, а утре играчите на двата тима ще се натоварят на клубните возила и ще потеглят за родната столица. Съпругата на Марков ще го чака там, за да го прибере в България.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички