Йоканович с голям жест към Левски

Йоканович с голям жест към Левски

Славиша Йоканович се показа като голям джентълмен и охлаби примката, която виси на ръководството на Левски. Сърбинът и щабът му склониха да разсрочат вземанията си от Левски и да не правят никакъв проблем на клуба да се сдобие с лиценз за следващия сезон. Те са подписали съгласие, че "сините" трябва да им се издължат в следващата една година, а дотогава няма да предприемат никакви стъпки да изискват парите си по-рано. Сумата е в порядъка на 200 000 евро.

Йоканович води "сините" през есента на 2013 година. Той бе начело на отбора в общо 12 мача - 11 в "А" група и 1 за купата. Балансът му бе 6 победи, 4 равенства и 2 загуби. Въпреки това Тодор Батков го уволни. Пари от Левски чакат и помощниците му Александър Янкович и Дражен Болич.

Това е голям успех за тима от "Герена". "Сините" са сериозно притеснени за покриването на изискванията за взимане на евролиценз. От клуба обявиха, че за получаването му са необходими плащания в размер на 1,7 млн. лева.

"Сините" изплатиха и дълга си към френския Истр по трансфера на полузащитника Кевин Бру. Председателят на УС Иво Тонев пък постигна договорки с бившите футболисти Жоао Силва и Рамон Лопес, които бяха освободени от тима малко след старта на сезон 2013/14.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички