Промяна в сектор "Б" на "Герена" за пролетта

Промяна в сектор "Б" на "Герена" за пролетта

Промяна в сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" очаква привържениците на Левски преди старта на пролетния дял на сезона срещу Хасково - и тя е свалянето на седалките от сектора. Причината затова е, че най-върлите фенове на 26-кратните шампиони винаги са прави и подскачайки на своите песни, често чупят неволно седалките. Така клубът и привържениците взеха решение, трите централни блока на сектор "Б" да бъдат демонтирани. Тъй като има хора, които седят в края на сектора по време на срещите за тях са оставени по-малките крайни блокове със седалки. Един от блоковоте вече е изцяло демонтиран.

При класиране в евротурнирите седалките отново ще бъдат монтирани. НКП иска секторът да бъде подобен на тези в Германия, където агитката е правостоящата. През есента след ремонта на сектор "Г" на "Българска армия" и там трите централни блока останаха без седалки за правостоящи поради същата причина. В същото време сектор "А" на стадион "Герена" се строи бавно, но ежедневно.

Снимка: 86MHz, Фейсбук,"ст. Г. Аспарухов, проект (2013 - 2018)"


Владимир Стоянов, специален пратеник на Sportal.bg в Турция

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички