Стивън Съндей: Конкуренцията в ЦСКА е все по-сериозна

Стивън Съндей: Конкуренцията в ЦСКА е все по-сериозна

Халфът на ЦСКА Стивън Съндей смята, че конкуренцията в отбора става все по-сериозна. Той разкри интересни неща от детството си и от решението си да стане футболист. Освен това нигериецът заяви, че към този момент не желае да си тръгва от "Армията" и иска да стане шампион с ЦСКА.

"Животът в България ми харесва, защото хората са приятелски настроени и ме подкрепят. Искам да завършим сезона така, както го започнахме. За мен най-важното е да станем шампиони. Всеки има своите лични и отборни цели, но аз си поставям тази - да сме на върха", каза Съндей.

"Още от съвсем малко дете си мечтаех да стана футболист и това стана реалност. В началото родителите ми не бяха съгласни, но после омекнаха и приеха решението ми", добъви нигериецът.

По-рано през зимата интерес към него имаше от германски отбор, но в крайна сметка той остана на "Армията". "Знам, че клуб от Германия ме следеше, но нямам особено желание да напускам ЦСКА. Ще се радвам да изпълня договора си".

Относно конкуренцията в състава, той заяви: "В отбора са събрани доста добри и равностойни футболисти и никой не може да бъде спокоен за титулярното си място. Конкуренцията в ЦСКА става все по-солидна", завърши халфът.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички