Стойчо Стоев: Чакаме нов футболист (видео)

Стойчо Стоев: Чакаме нов футболист (видео)

Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че в лагера на "сините" чакат още един нов футболист. Става въпрос за нападател, с чието привличане ще приключи селекцията. Специалистът остана доволен от проявения от футболистите му характер при днешното равенство 2:2 с Лех Познан. Стоев призна още, че му прави впечатление, че съдиите в Турция доста лесно свирят дузпи.

"Най-силният ни мач беше с Карабах. Днес проявихме и характер, тъй като играем през два дни. Малко трудно е. Рано е да се избистря състава. Все пак трима футболисти са в националния отбор, Аниете е контузен, чакаме и нов футболист. Нападател е - нещата са 50 на 50. Другата седмица се надявам всички играчи да са на разположение.

Страшно лесно ги дават дузпите в Турция, ми прави впечатление. По-скоро следя играта. Имах известно притеснение заради състава, но играчите се справят. Прохазка и Краев се стараят. Да не забравяме, че Краев е само на 17. Домовчийски също се старае. Така трябва. С нов нападател ще засилим конкуренцията. Ако не успеем да го вземем, това ще са играчите, с които ще разполагаме. Аниете се съмнявам, че ще вземе участие в следващия мач. Абди със сигурност ще играе. Само ще преценим колко време ще бъде на терена. Може да играе и като ляво, и като дясно крило", каза Стоев.

Владимир Стоянов, специален пратеник на Sportal.bg в Турция

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички