Гигов готов да "позлати" Бадема

Гигов готов да "позлати" Бадема

Ръководството на Локомотив (София) е решено на всяка цена да върне Емил Гъргоров в „Надежда", съобщава „7 дни спорт". За целта ръководството на тима от „Надежда" е готово дори да вдигне тавана на заплатите. В момента максималното месечно възнаграждение в клуба е 4 хил. евро. Подобна сума обаче получават само двама от чуждестранните футболисти в състава.

Николай Гигов обаче е решен на всичко само и само да върне Гъргоров. Босът на "железничарите" е уверен, че с привличането на офанзивния играч неговият тим може да мечтае за много по-сериозни цели от място в „Топ 6". Освен това в момента Локомотив е един от най-изрядните клубове в „А" група, като всички дължими заплати са изплатени на футболистите си.

По време на престоя си в ЦСКА Гъргоров прибираше по 15 хил. лева месечно. В Китай обаче нисичкият халф се разписваше срещу 35 хил. в американска валута. В България обаче юношата на столичните "железничари" няма как да получи подобна заплата. Поради тази причина бившият капитан на Лудогорец до последно ще се опита да си уреди нов трансфер зад граница. Ако това обаче не се случи до края на месеца, ще разгледа предложенията от България към него. Интерес към момента демонстрират още Берое и Литекс.

Все пак, ако Гъргоров откаже да се завърне в родния си клуб, то ръководителите на Локомотив (София) ще търсят поне двама нови футболисти. Не е изключено по време на лагера на тима в Турция на проби да пристигнат атакуващ халф от Португалия и нападател от чужбина.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички