Лудогорец: Вярваме, че Безяк ще остане при нас

Лудогорец: Вярваме, че Безяк ще остане при нас

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че вероятността Роман Безяк да преподпише с клуба от Разград е по-голяма, отколкото да се стигне до трансфер. Тази сутрин "орлите" излетяха за Испания, където ще протече заключителната част от зимната им подготовка.

"Има различни варианти, няма да крия от вас, но най-важното е, че момчето е изключително лоялно към клуба, комуникацията е изключително тясна, той си дава сметка, че Лудогорец го направи име. Разговорите с него продължават, възможни са различни сценарии. Дълбоко вярвам, че Роман ще остане и ще помага да си постигаме целите. Така че не съм особено притеснен. Като проценти ми е трудно  да ги изчисля, според мен вероятността да преподпише е по-голяма от това да не подпише", каза Петричев.

"Нови футболисти? Нямам нова информация в тази посока. Няколко пъти вече имахме възможността да ви кажем, че няма да правим трансфери на всяка цена, защото разполагаме с добър отбор, който е способен да постигне целите, поставени от ръководството. За момента нямаме зор", продължи шефът на "орлите".

"Турският лагер в Анталия беше най-добрият лагер, който е провеждал Лудогорец, като възможности, като тренировки, като контроли. Изключително ще съм доволен, ако и испанският лагер мине по този начин. Надявам се тези условия, които сме подготвили за отбора да бъдат най-добрите, защото ние като клуб сме длъжни да предоставим най-доброто на нашите момчета. До този момент го правим", сподели още Петричев.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички