Кой събра всички тези красавици на едно място?

Кой събра всички тези красавици на едно място?

Любопитна снимка публикува бранителят на Ливърпул Хосе Енрике в социалната мрежа "Инстаграм". Испанският защитник сподели фотос на десетки красиви жени, издокарани в шикозни рокли. Той запита последователите си в социалната мрежа дали разпознават кои са тези красавици и бързо получи отговор от феновете. Наблюдателните привърженици на Ливърпул лесно разпознаха всички приятелки и съпруги на любимите си футболисти. Причината за събирането на всички тези красавици също бързо стана ясна. Това е рожденият ден на защитника на мърсисайдци Мартин Шкъртел, който вчера празнува своя 30-годишен юбилей. Словашкият национал събра всички свои съотборници на "Анфийлд" в ресторант "Солти Хаус Бакаро" в центъра на Ливърпул.

По време на събитието футболистите на "червените" и техните приятелки и съпруги решиха да си направят групови снимки, които впоследствие бяха разпространени в социалните мрежи, първоначално от Хосе Енрике, а след това споделени и от други участници в забавата. Заедно с останалите празнуващи футболисти на мърсисайдци на фотоса се щракна и младият талант Сусо, който вчера се договори за 4-годишен договор с Милан.

Рожденият ден на Шкъртел бе и един от редките случаи, в които мениджърът на "червените" Брендън Роджърс показа новата си изгора. Това е бившата му секретарка на "Анфийлд" Шарлот Хайнд, заради която северноирландецът заряза дългогодишната си съпруга и се изнесе от семейното им жилище.

Още от Булевард

Виж всички