Фиорентина набеляза Алберто Палоски

Фиорентина набеляза Алберто Палоски

Нападателят на Киево Алберто Палоски може да бъде решението на проблемите в предни позиции за Фиорентина. "Виолетовите" са решени да намерят нов играч за върха на атаката си и бившият футболист на Милан е поредният вариант пред шефовете на "виолетовите", които вече обмислят да отправят оферта за правата му.

Според информация на вестник "Ла Национале", от Киево са склонни на подобна сделка, но искат в замяна да получат Ахмед Хегаци. От Фиорентина обаче не искат да се разделят с египтянина и предпочитат да платят по-висока цена, ако се наложи.

Палоски е продукт на школата на Милан и бе считан за новия Пипо Индзаги, но така и не успя да се наложи на "Сан Сиро". След като няколко пъти бе даван под наем, той в крайна сметка бе закупен от Киево миналия януари срещу 6,5 милиона евро.

25-годишният Палоски показва нелоша форма от началото на сезона. Той има 4 гола и 1 асистенция на сметката си. Нападателят се разписа два пъти в последните три мача на "летящите магаренца", като отбеляза и победния гол в дербито с Верона.


Още от Футбол свят

Виж всички